Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Turnaj v Žirovnici

Druhá víkendová sobota, 13.9.2014, nás zavála opět na turnaj mužů do Žirovnice. Po spojení obou klubů FBC Velešín a FBC Český Krumlov jsme si potřebovali vyzkoušet souhru i v nějakém "ostrém"zápase.


Turnaj v Žirovnici
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 1.10.2014 - 16:07 | Zhlédnuto: 3632x

Přestože máme nyní na soupiskách obou družstev hodně hráčů, mohlo se turnaje zúčastnit jen 11 hráčů a gólman.

Jako vždy pěkně uspořádaný turnaj jindřichodradeckými, doznal ještě v předvečer velkých změn, když se odhlásili na poslední chvíli FBC Bechyně a FBC United CB. Vyhrála proto varianta "každý s každým" 2x10min před "skupinami s pavoukem". Myslím, že je to určitě zajímavější varianta, protože si zahrajete se všemi soupeři a rozhoduje každý zápas a skóre.

Prvním zápas s Dačicemi, začal pro nás velmi nervózně, míček nám odskakoval a nahrávky byly hodně nepřesné. Postupně jsme sice začínali získávat převahu, většinu času jsme soupeře zatlačili v jeho pásmu, ale nestříleli jsme, nikdo nechtěl vzít na sebe zodpovědnost, ještě se hledala další nahrávka. Prohra 2:0 nás proto mrzela.

Druhý zápas s domácím týmem FK Slovan J.Hradec byl úplně jiný. Více pohybu, pěkné nahrávky a konečně střelba. Vítězství 8:1. 

Třetí zápas s FBC Třeboň jsme vyhráli 3:1.

V posledním zápase s Telčí, která do této doby vyhrála všehcny zápasy, šlo o všechno. Při vítězství první místo, remíza 2.místo, prohra 3.místo. Rozehráli jsme jej velmi dobře, Telč z nás měla respekt, měli jsme tlak a z něj přišli i góly 2:0. V druhé polovině se soupeř více soustředil, více napadal, to vedlo k našim chybám, z jedné takové snížil 1:2. Telč se nadechla pokračovala v tlaku, po našem faulování a vyloučení došlo k vyrovnání 2:2 a krátce po dalším protiútoku i k vedení na 3:2. To byla obrovská škoda, dali jsme si oddychový čas, zkusili power play, ale gól už nepadl. 

Celkově turnaj vyhrál Sokol Telč před Centropenem Dačice a Českým Krumlovem. Čtvrtá byla Třeboň, pátý Slovan JH a šesté Slavonice!