Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

V Budějovicích se nadělovalo, možná rekord?

Nedělní dopoledne zastihlo starší žáky ve SH Českých Budějovic, kteří se utkali s týmy United Č.Budějovice a Jokers Č.Budějovice.


V Budějovicích se nadělovalo, možná rekord?
Autor: Daniel Sedlák | Datum: 22.1.2012 - 17:24 | Zhlédnuto: 4272x

FBC United České Budějovice

FBC JIP Český Krumlov - FBC United České Budějovice 5:1 (1:0|0:0|4:1)

Velké natěšení, že konečně hrajeme, bylo v protikladu s tím co hošani začali předvádět. Polovina týmu byla ospalá, míček jim odskakoval (mnohý byli po týdenní nemoci nebo pobytu na lyžařském výcviku), ale nicméně se soupeř po celý zápas dostal na naší polovinu opravdu jen vyjímečně. Hubený výsledek zůstal až do téměř poloviny 3.třetiny, kdy po ojedinělé akci najednou soupeř přejel přes polovinu a skóroval. Konečně se krumlováci probudili, uvědomili si, že již nechtějí žádný zbytečně ztracený bod a během 7 minut vstřelili soupeři 4 góly. Škoda jen, že nehráli takto od začátku a způsobovali svému trenérovi a poměrně hojným fanouškům z ČK zbytečné starosti.

Góly: Hanák, Massaro (Matějček), Sedlák D., Hajsák (Sedlák D.), Hošek

FBC Jokers České Budějovice

FBC JIP Český Krumlov - FBC Jokers České Budějovice 26:2 (4:2|10:0|12:0)

Do tohoto zápasu nastoupil jiný tým, tým s chutí vyhrát, užít si hru a kombinací uspokojit i náročného diváka. Pokud jsme minulého soupeře nepustili téměř do ničeho, Jokers se na naší polovinu ani jednou nedostal, snad jen s vyjímkou první třetiny a to jen dvěmi třemi výjezdy, bohužel i tak stačil 2x skórovat. Od druhé třetiny jsem lehce pozměnil sestavu a kombinace se stala lehčí a začali padat konečně góly. Lajna Maleček, Hajsák a Massaro a lajna Sedlák D., Hošek a Matějček si v novém složení zařádila, vytvořila krásné kombinace a sklidila zasloužený potlesk našich fanoušků. S chutí si zastříleli i naše dvě obrany, na které šlo během hry mnoho nahrávek a je vidět, že starší žáci velmi dobře chápou využití všech hráčů v poli, na rozdíl od mnoha starších...

A pak huráá oslava, platí, že po zasloužené výhře se tým sejde v restauraci McDonalds :-))

Góly: Maleček (Maurenc), Hanák, Maleček (Hajsák), Massaro, Hošek (Bašta A.), Hajsák (Maleček) 2x, Hošek (Matějček), Maleček (Maurenc), Hošek, Maleček, Hanák, Hajsák (Maurenc), Hošek (Sedlák) 2x, Hošek (Matějček), Homolka (Bašta A.), Matějček (Sedlák), Kouba (Sedlák), Maleček (Massaro) 2x, Maurenc (Hajsák), Sedlák, Hošek (Sedlák), Maleček (Hajsák), Matějček (Hošek)

Sestava: D.Sedlák, J.Hošek, A.Bašta, R.Hanák, M.Matějček, J.Maurenc, J.Maleček, R.Hajsák, N.Massaro, D.Kouba, P.Laisek, V.Bašta, J.Homolka a brankáři: V.Vajsochr a P.Němec