Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Zbytečná ztráta

K sobotnímu dvojutkání jeli tentokrát starší žáci do dačické haly. V prvním zápase s jindřichohradeckým týmem jsme zbytečně ztratili potřebné body a až v druhém zápase jasně přehráli obávané Dačice.


Autor: Daniel Sedlák | Datum: 17.12.2011 - 21:20 | Zhlédnuto: 4071x

FK Slovan Jindřichův Hradec

FBC JIP Český Krumlov - FK Slovan J.Hradec 3:3 (1:0|0:3|2:0)

První zápas začal ve velmi svižném tempu a naše barvy měli jasnou převahu. Soupeř se dostal na naši polovinu jen ojedinělými výpady, ale bohužel my jsme dovedli vytěžit z mnoha šancí jen jedinou. V druhé třetině jsme přestali běhat a přistoupili na soupeřovu uspávací hru. Nechali se rozhodit v tvrdých osobních soubojích a soupeř v nahodilých akcích získal snadné vedení až do výše 1:3. V poslední třetině jsme zabrali, ale dobře bránicí soupeř nám dovolil jen zkorigovat výsledek na remízový stav.

Góly: Maleček (Bašta A.), Hošek (Maurenc), Maurenc

TJ Centropen Dačice

FBC JIP Český Krumlov - TJ Centropen Dačice 9:4 (7:0|1:2|1:2)

Se smutnou zkušeností z prvního utkání jsme vlétli do druhého zápasu stylem rychlíku TGV a vyhráli první třetinu 7:0!!! Ve zbytku času jsme pak již jen kontrolovali stav a připsali si tak zaslouženou výhru.

Na závěr jen doufáme, že nám nebudou chybět zbytečně ztracené body. Pokud chceme pomýšlet na nejvyšší příčku nesmíme již v dalších utkáních zaváhat.

Góly: Maleček (Hajsák), Hajsák (D.Sedlák) 2x, Maurenc (Matějček), Maleček, Hošek (Massaro), Matějček, Maurenc (Massaro), Maleček

Sestava: D.Sedlák (pro nemoc 1/2 zápasu), J.Hošek, A.Bašta, M.Matějček, J.Maurenc, J.Maleček, R.Hajsák, N.Massaro, T.Malát, D.Kouba, P.Laisek, V.Bašta, J.Homolka a brankář: V.Vajsochr a P.Němec